fbpx

Eye-share Brukerforum 2022

Dina Drehn and Torhill Falnes hugging infront of a screen. User conference

I slutten av november samlet Eye-share Brukerforum over 200 deltakere under samme tak, for faglig og sosialt påfyll – og stemning var på topp!

eye-share Brukerforum er over for denne gang, og for noen kjekke dager det ble på Hotel Clarion Air i Stavanger. Brukerkonferansen arrangeres eksklusivt for virksomheter som bruker eye-share som verktøy for automatisering av innkjøp, fakturaflyt og betaling, og er årets viktigste møtested for våre brukere.

Topp stemning

Topp stemning, inspirerende talere, læring og nettverksbygging preget de to dagene som samlet over 200 deltakere til årets begivenhet. Det er alltid lærerikt for oss i Eye-share å møte alle disse fine regnskapsfolkene som benytter våre eye-share løsninger hver eneste dag for å oppnå bedre kontroll, effektivitet og innsikt i egen virksomhet. Tusen takk til alle som kom.

Årets tema: Empower your workday!

CEO i Eye-share Torhill Falnes åpnet konferansen med sterkt engasjement rundt hvordan eye-share porteføljen kan styrke hverdagen til våre kunder, både fra et forretningsperspektiv, men også fra brukerens ståsted. Falnes innledet sin tale med å prate om teknologi som fremtidens superkraft, og i hvilken eksponentiell fart utviklingen skjer. Hun presenterte trendene som har preget året 2022 innen regnskapsføring, og hvilke trender som kommer til å påvirke økonomiavdelingene i 2023. Hun trakk spesielt frem følgende:

 • Simplify the connected world
 • Customer experience is king
 • Sharing is Caring
 • Sustainable finance
 • Audit

Eye-share Now and next

Etter åpningstalen presenterte utviklingssjef, Kai Mydland, hvilken ny funksjonalitet vi har jobbet med i eye-share porteføljen i året som nå er i ferd med å ebbe ut, og hva vi kan vente oss til neste år. Fokusområdene gjennom året har vært videreutvikling av «Behov til betaling, kunstig intelligens og brukeropplevelse» . Vi har blant annet oppdatert alle våre produkter i tråd med universell utforming etter WCAG-standarden

Til neste år kan vi blant annet vente oss enda mer automatikk, flere design endringer, eksterne tilganger til faktura og et helt nytt konsept; Eye-share Community.  Som medlem av vårt Community vil du som kunde få tilgang til nyheter først, diskutere produktet med andre brukere, stille spørsmål, bidra med innspill og ideer osv. Mer informasjon om Eye-share Community kommer snart. Så følg med fremover.

Styrk hverdagen med indre bærekraft, mentale muskler og empati

Aldri før har vel indre bærekraft vært viktigere for personlig vekst og presentasjoner, enn nå. Med indre bærekraft og mentale muskler får man en tryggere arbeidskultur hvor gevinsten er bedre prestasjoner i team og arbeidsliv.

Vi har alle styrken i oss til å gjøre hverandre gode

Siri Abrahamsen

Gjestetaler Siri Abrahamsen formidlet betydningen av gleding, empati og fremsnakk som drivere for høyt presterende team. Abrahamsen ga oss flere eksempler gjennom personlige historier, og fikk frem både latter, tårer og refleksjoner blant deltakeren. Hun ga oss alle en viktig påminnelse om at vi alle har kraften i oss til å gjøre hverandre gode, og kom med noen enkle tips til hvordan vi kan bli bedre på nettopp det:

 • Spør kollegaene dine hva som er viktig for dem på jobb
 • Del kompetansen din
 • Gled deg med andre
 • Lytt aktivt
 • Fokuser på mestring
 • Vis at du bryr deg
 • Ta kollegaene dine på alvor
 • Vær raus med ros

Nysgjerrighet = Den nye superkraften

Entusiastiske Berta Lende Røed, gründer og CEO i FuelBox, entret scenen til Admiral P låten “vil du snakke litt med meg” – og dermed var budskapet for denne seansen satt. Røed er relasjonsarkitekt og mener at nysgjerrighet er den nye superkraften og nøkkelen til utvikling, læring og relasjonsbygging. 

Fortell meg mer

Berta Lende Røed, FuelBox

Med disse tre, enkle ordene har du et supert verktøy som du kan bruke for å utvikle relasjonen din til andre menneske, sa Røed engasjert til deltakerne i salen, og vi er sikker på at mange tok med seg den hjem til kjøkkenbordet også. Røed fasiliterte deretter en talkshop, som vi valgte å kalle; Customer FuelBox Networking, hvor alle ble delt i grupper på 4-6 deltakere og fikk muligheten til å bli bedre kjent med hverandre gjennom dialog på et personlig plan. Spørsmålene var både morsomme, overraskende og utfordrende, men førte til den gode «summingen» i konferansesalen som vi ønsket å skape. Det ble en skikkelig fin dialog som skapte mange nye bekjentskaper.

Customer Story, Petoro – En drivkraft på norsk sokkel

Eirik Skjæveland, regnskapssjef i Petoro, fortalte om et langt og godt samarbeid med Eye-share over flere år, og hvordan vi har jobbet sammen i ulike digitaliseringsprosjekter helt siden 2004. Petoro AS som er et selskapet som ivaretar de forretningsmessige forhold knyttet til SDØE, benytter i dag hele eye-share porteføljen i skyen med integrasjon til Visma Business. I tillegg har SDØE, som er statens direkte engasjement på norsk sokkel, også en tilsvarende installasjon, men da med integrasjon til SAP. Skjæveland fremsnakket samarbeidet med Eye-share og fortalte om den spennende reisen og hvorfor den har blitt en sukess.

Parter, Tietoevry – Fremtidens faktura

Tietoevry var hovedpartner for årets brukerforum og var tilstede på konferansen både med stand og taler i plenum. Odd Egil Orøy, som er produktssjef for multikanal, presenterte «Live Invoice – fremtidens faktura for B2C markedet». Han satt fokus på fordelene ved å gjøre fakturaer tilgjengelig som en applikasjonsprogramvare, og kunne fortelle at dette vil gi deg toveis dialog, forbedret kundekommunikasjon, flere betalingstjenester, og ikke minst, åpne muligheter for ny funksjonalitet i B2B faktura-markedet. 

28 faglige innlegg fordelt over 3 parallelle spor, eksperttorg, support, sertifiseringer og rådgivningstimer

Etter plenumsprogrammet kunne deltakerne velge blant en rekke ulike faglige parallelle spor for å styrke sin eye-share komptanse og se ny muligheter. I tillegg kunne de slå av en prat med våre dyktige konsulenter via et temabasert eksperttorg, få hjelp med utfordringer og spørsmål via vårt supportteam, og gjennomføre sertifiseringstester for å dokumentere sin kompetanse. I løpet av årets Brukerforum ble det også gjennomført hele 40 rådgivningstimer, et meget populært konsept hvor hver virksomhet får mulighet til en times prat om egenvalgt tema med en av våre dyktige rådgivere. 

Lederforum – nytt av året!

Jeg er veldig glad for at jeg stilte på eye-share Lederforum. Det var svært nyttig og fint å ha god dialog med og få mingle med andre kunder. Jeg delte mine notater internt etterpå, det var populært. Dette stiller vi på igjen, og da tar jeg med meg vår økonomidirektør.»

Jan Elling Rindli, Leder ERP Konsern i Mestergruppen

eye-share Lederforum var et nytt konsept i år, spesielt rettet mot innkjøps- og økonomidirektørene hos våre kunder, der vi ønsker å komme sammen dem for å diskutere og dele erfaringer på et strategisk nivå, på tvers av bransjer. For Eye-share er det viktig å lytte til kundene for å se hvordan vi kan bidra til å løse behov og innovere vår programvare, på alle nivå. Her var temaene; hvordan oppnå enda mer kostnadskontroll, datadrevne beslutninger og innovasjon? Årets lederforum ble svært godt mottatt og vil definitivt bli en del av konferansekonseptet neste år.

Afterparty med fokus på mangfold og inkludering

Med glowsticks til alle deltakerne og kleskoden “a touch of colour” entret Torhill Falnes igjen scenen, denne gang i regnbue-parykk til alles begesitring og med et tydelig visualisert budskap for kvelden: Nå er det fest med fokus på mangfold, inkludering og glede. Etter en god tre-retters middag og herlig underholdning fra Inger-Lise Hope & Starlight Dinnershow, var det tid for premiedryss etter dagens stand konkurranser, uteaktiviteter og ikke minst utdeling av Eye-share Customer Award.

Eye-share Customer Award 2022

Årets nominerte til kundeprisen Digital Champion 2022 var Miraclon, Petoro, NorgesGruppen og Fatland, hvor sistnevnte stakk av med den gjeve prisen «Digital Champion 2022». Vi gratulerer Fatland – fra beite til bords – og oppfordrer deg til å lese mer om vinneren og de andre nominerte i denne bloggartikkelen.

Vel blåst og tusen takk for din deltakelse

Evalueringen av arrangementet er nå sendt ut til alle deltakerene og vi gleder oss til å se tilbakemeldinger og innspill. Tusen takk til alle våre fantastiske kunder, inspirerende gjestetalere, vår stødige partner Tietoevry og ikke minst alle Eye-share ansatte som sammen gjorde dette til en FEST.

Nå håper vi å se alle igjen i Bergen neste år. Sett av datoen 16. og 17. november allerede nå.

Foto: Håkon Hetland

Del på: