fbpx

Fatland ble Digital Champion 2022

Woman smiling with a prize and a bouquet of flowers in her arms. The logo of Fatland and Eye-share is on the picture

I år var det Fatland – fra beite til bord, som stakk av med den gjeve seieren under Eye-share Customer Awards og kan smykke seg med tittelen “Digital Champion 2022”.

Prisen ble utdelt under eye-share Brukerforum i Stavanger den 24. november, og det er bare å gratulere vinneren, her representert ved Agne Ulfsnes, Konsern Regnskapsfører i Fatland.

Årlig prisutdeling

Hvert år trekker Eye-share frem fire kunder som har gått foran i det teknologiske landskapet med fokus på automatisering av sine interne prosesser fra innkjøp-til-betaling. Dette er kunder som gjennom tydelig lederskap og fokus på digitalisering, har oppnådd betydelige resultater som har effekt på egen virksomhet, og som inspirerer og viser vei for andre kunder.

De nominerte


Det var en sterk nominasjonsrekke i år med hard konkurranse fra både Miraclon, Petoro og NorgesGruppen, hvor sistnevnte var nominert for andre året på rad. NorgesGruppen vant prisen i fjor, men Fatland trakk altså det lengste strået i år. Vi gratulerer også årets nominerte, som alle er fremragende virksomheter på hver sin måte.

WOW, sier vinneren. Jeg er svært stolt og takknemlig over å motta prisen på vegne av Fatland. Med eye-share i hele konsernet, får vi god kontroll i regnskapsavdelingen, på tvers av enhetene, sier Agne Ulfsnes, Konsern Regnskapsfører i Fatland.

Fatland = Digital Champion 2022


Fatland, som er et slakteri og kjøttfordelingskonsern, bruker eye-share Workflow med tilhørende moduler for inngående faktura, innkjøpsmatch, diversebilag, reiseregninger, tolldeklarasjoner og kontrakter. Løsningen er integrert ERP systemet Visma Global. Fatland bruker også tolke- og datafangsløsningen eye-share Capture, samt aksesspunkttjeneste fra Tietoevry.

Konsernet har hatt eye-share løsningene i bruk siden 2016, og har helt fra starten av vært bevisst på at de ønsker å være fremtidsrettet og ta i bruk så mye funksjonalitet i produktet som overhodet mulig. Både for å gjøre det enklere for alle brukerne å jobbe i ett og samme system, men også for å få maksimalt utbytte av løsningen for sin virksomhet. Fatland har jobbet tett sammen med Eye-share for å optimalisere arbeidsflyt og prosesser for både kostnads- og innkjøpfaktura, og har redusert tidsforbruk på kostnadskontroll og effektvisert godkjenningsprosessen, betydelig. Fatland har 670 fakturaavtaler i hele konsernet som de bruker både på interne og eksterne leverandører, og de har håndtert 1222 tolldeklarasjoner gjennom systemet siden oppstart med den modulen i 2021.

Veien videre


Nå skal Fatland også ta i bruk modulen for innkjøp i eye-share Workflow, og dermed hente inn varekataloger og bruke punch-out koblinger til sine leverandører. Målet er at alle ansatte selv skal håndtere «ikke-strategiske» innkjøp, mens innkjøp knyttet til produksjon fremdeles skal gjøres via AX2012. Dette er nok et spennende kvantesprang mot ytterligere automatisering og effektivisering for konsernet. Like viktig som besparelsene i fakturabehandlingen, er den økte kontrollen og mulighet for enkel etterkontroll, innsikt og analyser og ikke minst sikkerhet!

Les mer om Fatland konsernet her

Del på: