fbpx

Eye-share utviklere på NDC London 2024!

Showing the Eye-share software developer team in front of the conference arena at NDC London 2024

Deltakelsen på årets NDC-konferansen i London var en givende opplevelse for Eye-share sitt utviklerteam. Les mer om høydepunktene her.

NDC er en flott konferanse og en viktig arena for våre programvareutviklere, som gir uvurderlige læringer og innsikt i fremtidige innovasjoner i teknologibransjen.

Hva handler NDC egentlig om, og hvordan startet det?
Norwegian Developers Conference (NDC) er en konferanse som har som mål å få de største tankene og lederne innen programvareutvikling som foredragsholdere, og streber etter å gjøre den beste og mest oppdaterte kunnskapen tilgjengelig for utviklere overalt. Siden oppstarten i Oslo i 2008, ble konferansen raskt en av Europas største for .NET & smidig utvikling, med topp foredragsholdere fra hele verden.

NDC er en viktig konferanse for våre utviklere
For Eye-share, som et programvareselskap, er det essensielt å sørge for at utviklerne våre forblir oppdaterte og inspirerte. Derfor har vi innført en tradisjon med å sende mange av utviklerne våre til denne viktige konferansen hvert år.

Konferansen gir oss en unik mulighet til å lære av eksperter, dele kunnskap, få nye innsikter i de nyeste innovasjonene, og ikke minst bygge en sterk teamfølelse blant medarbeiderene vår.

Høydepunkter og læring:

Validering av strategiske valg
Gjennom deltakelse på konferansen har vi fått bekreftet at vi har tatt gode valg og er på rett vei som et selskap. Vi har blitt inspirert av de beste i bransjen og fått bekreftelse for våre strategier og tilnærminger.

Grundig problemforskning
I keynoten fikk vi en viktig påminnelse om å nøye vurdere vår tilnærming til problemløsning. Vi ble oppfordret til å bruke tid på å forstå det egentlige problemet før vi løser det, og sørge for at vi vurderer hele bildet. Å skape gjennomtenkte løsninger er like viktig for oss selv som for kundene våre.

Fokus på AI
Et sentralt tema på konferansen var AI. Vi fikk verdifulle innsikter i de nyeste utviklingene, inkludert en presentasjon om GitHub Copilot Enterprise, som fremhevet fremskritt innen kunstig intelligens og kodegenerering. Vi fokuserer selv på å bruke AI under utvikling av eye-share og har allerede implementere AI i produktene våre.

Mangfoldige temaer
Utover AI dekket konferansen et bredt spekter av emner, inkludert webutvikling, sikkerhet, design, programvarearkitektur, prosjektgjennomføring og mye mer.

Sosialt engasjement
I tillegg til den faglige delen av konferansen, hadde vi også det veldig hyggelig sosialt. Vi hadde gleden av å tilbringe kveldene sammen, noe som gav oss muligheten til å styrke lagånden, knytte bånd med kollegaer og ha det gøy sammen. Gjennom dette fikk vi muligheten til å utveksle erfaringer og bli bedre kjent. Det sosiale aspektet på NDC London bidro til å skape en positiv og samarbeidsorientert atmosfære for reisefølget vårt.

Oppsummering
Alt i alt var NDC London en inspirerende og innsiktsfull konferanse, der vi fikk bekreftelse på at vi tar gode valg og er på rett vei som programvaresleskap. Samtidig som vi fikk verdifulle innsikter i å grundig forstå problemene vi står overfor, samt innsikt i AI og nye verktøy som kan styrke vårt arbeid fremover.

Ønsker du å lære mer om Eye-share som arbeidsgiver?
Se tilgjengelige stillingsannonser og lær mer om oss på karrieresiden vår.

Del på: