fbpx

Koble referanse på eFaktura til brukerprofil for raskere fakturabehandling!

Eimund, Eye-share employee smiling in front of computer in office environment

Har dere tatt i bruk muligheten for å koble referansen på eFaktura til referansen i brukerprofilen? Hos oss har vi implementert dette med stor suksess! Vårt mål er at ingen fakturaer skal bli stående med statusen «Godkjenning ikke startet». Ved å bruke denne funksjonen, kan vi sikre raskere behandling av våre fakturaer.

I de nyeste versjonene av eye-share Workflow er dette blitt en del av standardoppsettet. Dette gir deg enda en enkel metode for å sende en kostnadsfaktura ut i flyt. Kombinert med automatisk kontering/linjekontering, vil godkjenneren få fakturaen servert med ferdig utfylte konteringslinjer.

Slik tar du i bruk referansefunksjonen

  1. Identifiser referansen: Sjekk det grå feltet på den genererte fakturaen (den med etternavn .html). Noter deg hvilken referanse som er benyttet.
  2. Legg til referansen i brukerprofilen: Legg samme referanse inn på den brukeren som skal ha denne fakturaen. Referansen har du sannsynligvis avtalt med leverandøren din, eller så bruker de allerede en referanse du synes er grei.

Det er også mulig å ha flere referanser på en bruker, i tilfelle skrivefeil eller andre avvik.

Vedlikehold og brukervennlighet

Noen brukere kan oppleve at dette krever mye vedlikehold, mens andre igjen synes det gjør jobben enklere. Dette er en funksjon som kan tilpasses etter behov – du kan bruke den på noen få brukere og fakturaer, eller på flere, alt etter hva som passer best for dere.

Når en faktura er sendt på flyt ved bruk av referanse, vil dette være synlig i fakturaloggen.

Prøv det ut og se hvordan det kan forbedre fakturaflyten i din bedrift!

Del på: