fbpx

OSM Thome samarbeider med Eye-share om overgang til nytt ERP-system

Showing the team members from OSM Thome and Eye-share working together at Eye-share’s headquarter in Stavanger.

Vi har hatt noen fantastiske dager her i Eye-share, hvor vi har hatt gleden av å ønske vår verdsatte kunde, OSM Thome, en ledende aktør innen ship management, velkommen til vårt hovedkontor i Stavanger.

Det har vært en glede å ha teamet på besøk, representert av Arne Sørensen fra det norske kontoret i Arendal, sammen med Lambros Mavrides og Alexandros Anastasiades fra kontoret på Kypros. Sammen har vi jobbet tett på noen av OSM Thomes mest spennende vekstprosjekter for 2024 og 2025.

Et av de største prosjektene vi ser frem til, er OSM Thomes overgang til MS D365 F&O, som vil erstatte deres nåværende ERP-system. Eye-share er allerede i full gang med å tilpasse vår integrasjon for å sikre en sømløs overgang.

Vår programvare for automatisering av leverandørfakturaer, eye-share Workflow, behandler over 500 000 fakturaer årlig for OSM Thome, med rundt 6000 brukere involvert. Vi er fullt klar over den kritiske rollen vår programvare spiller i deres daglige drift, og legger derfor stor vekt på nøye planlegging for å sikre de beste løsningene.

Det er spennende å besøke Eye-shares kontor for å diskutere vår overgang til MS D365 F&O. Samarbeidet vårt med Eye-share er sømløst, og vi er glade for å jobbe tett sammen med dem på denne reisen. Sammen skaper vi en fremtid preget av effektivitet og innovasjon.

Alexandros Anastasiades

Å styrke båndene med våre kunder er ikke bare med på å forbedre samarbeidet; det gir oss også verdifull innsikt i deres forretningsmodeller. Besøket fra OSM Thome har ytterligere styrket vårt partnerskap, og viser vårt felles engasjement for suksess. Dette engasjementet speiles også i innsatsen fra våre fremragende teammedlemmer Ørjan Olsen, Håkon Blix Nordli, og Mats Svendsen hos Eye-share.

OSM Thome er en global leder innen teknisk ship management, crew management og relaterte maritime tjenester, med en imponerende arbeidsstyrke på 31 000 ansatte, 1000 skip, og operasjoner i 20 land med 70 nasjonaliteter. Vi er utrolig stolte over å ha dem som kunde i Eye-share.

Takk for besøket!

Del på: