fbpx

Produktnyheter eye-share Capture v.24.0

Laptop showing startpage in eye-share Capture

Vi gleder oss over å presentere de nyeste oppgraderingene og funksjonene i eye-share Capture versjon 24.0.

Disse forbedringene er skreddersydd for å forbedre arbeidsflyten din og øke produktiviteten. Ta en titt på de nye funksjonene og se hvordan de kan forbedre de daglige arbeidsoppgavene dine. I bunnen av artikkelen ligger også en videogjennomgang, hvor du kan se oppdateringene «in action».

Velkommen til den nye startsiden i eye-share Capture

Vi har frisket opp startsiden til eye-share Capture! Startsiden er nå mer brukervennlig, samtidig som den beholder de detaljerte datavisualiseringene brukerne våre liker så godt. Målet med denne oppdateringen er å gjøre grensesnittet mer intuitivt og effektivt, slik at de verktøyene og målingene du avhengig av, er lett tilgjengelige.

Dette er nytt:

Umiddelbar innsikt i auto-verifiseringsrater: Prosentandelen dokumenter som er auto-verifisert, er nå fremhevet i venstre panel. Slik kan du raskts vurdere systemets effektivitet.

Rask tilgang til nye dokumenter: En oversikt over «Nye dokumenter i dag» viser dokumentene som er impotert de siste 24 timene, med snarvei til verifiseringslisten.

Oversikt over eldre dokumenter: Ved siden av de nylig impoterte dokumentene, finner du en oversikt over dokumenter eldre enn 24 timer. Denne oversikten hjelper deg med å prioritere oppgaver og holde arbeidsflyten i gang.

Enklere håndtering av bunter i sideeditoren: Nå kan du se antall bunter tilknyttet din brukerprofil direkte i venstre panel, noe som gjør det lettere å håndtere arbeidsmengden.

Forbedret sortering og filtreringspreferanser i verifiseringslisten

Denne nye funksjonen sørger for at dine sorterings- og filtreringspreferanser huskes gjennom hele brukersesjonen, noe som betyr:

En skreddersydd opplevelse: Systemet tilpasser seg dine arbeidsvaner, slik at du kan jobber mer effektivt.

Mindre repetisjon: Du slipper å kaste bort tid på å stadig sette opp arbeidsområdet ditt på nytt. Dine valgte parametere forblir aktive mens du navigerer gjennom ulike dokumenter og oppgaver innenfor samme økt.

Økt fokus: Siden innstillingene forblir de samme under hele arbeidsøkten, kan du bruke mer tid på de faktiske dokumentene. Dette fører til mer kvalitetsmessig arbeid og raskere behandlingstider.

Forbedret sporbarhet i dokumentloggen

Den siste versjonen av eye-share Capture gir dypere innsikt i dokumentenes historikk, med:

Sporing av separasjoner og sammenslåinger: Dokumentloggen viser nå historikken til dokumenter som er delt eller slått sammen.

Detaljer om originaldokumentet: Loggen inkluderer informasjon om dokumentene, slik de var før eventuelle endringer.

Informasjon om epostavsender: For dokumenter mottat via epost, vil loggen gi informasjon om e-postavsenderen. Denne koblingen er praktisk når du trenger å verifisere detaljer eller følge opp spesifikke dokumenter.

Videogjennomgang av de nye funksjonene i eye-share Capture.

Er du klar for å se de nye oppgraderingene og funksjonene in action? Se videoen nedenfor, hvor Anastasia Ollestad, viser deg hvordan du kan få mest mulig ut av de nyeste forbedringene!

Kom i gang med de nye funksjonene!

Målet vårt er å gjøre din arbeidshverdag enklere og mer produktiv. Ta en titt på de nye funksjonene, og se hvordan de kan forbedre arbeidsdagen din. Har du spørsmål eller trenger hjelp med de nye funksjonene, står vårt rådgivningsteam og Customer Care klare til å assistere deg. 😊

Del på: