fbpx

Produktnyheter eye-share Portal v.1.9.0

Mock up eye-share Portal Startpage

Vi gleder oss over å kunne dele hva som er nytt i eye-share Portal versjon 1.9.0.

Denne oppdateringen fokuserer på å forbedre både funksjonaliteten og brukeropplevelsen, og for å fremme et tettere samarbeid mellom våre kunder og deres leverandører. Vi har også laget en videogjennomgang som skal hjelpe deg i gang med de nye funksjonene. Videoen finner du i bunnen av denne artikkelen.

Velkommen til den nye startsiden i eye-share Portal!

Nå har vi gitt startsiden på eye-share Portal en skikkelig oppdatering og lagt til flere, nye funksjoner. Dette gjør det mye enklere for både deg og leverandørene dine å håndtere alt som har med transaksjoner å gjøre – alt fra å motta kjøpsordrer, bekrefte dem, og innsending av feilfrie fakturaer. 

Høydepunkter i oppdateringen, inkluderer:

Fremhevede umiddelbare handlinger: Kritiske dokumenter og oppgaver, som ordrebekreftelser og fakturaer som krever justeringer, er nå tydelig fremhevet. Dette sikrer at både du og leverandørene dine kjapt kan ta tak i det som haster.

Rask oversikt over nylige aktiviteter: Med egne områder for de nyeste ordrene og fakturaene, er det enkelt for både kunder og leverandører å ha god oversikt over aktivitetene sine. 

Bedre oversikt over fakturaer med Importkontroll: Portalen inkluderer nå forbedret synlighet av fakturabehandling. Importkontroll gir tilgang til statistikk for både kunder og leverandører, så alle kan se hva som foregår. 

Om Importkontroll

Importkontroll er en smart funksjon i eye-share Portal som effektiviserer samarbeidet mellom kunden og leverandøren. Tenk på Importkontroll som en slags vakt som passer på at hver faktura er riktig før den går inn i kundens fakturaflyt. 

Når en leverandør videresender en faktura til en kunde som har Importkontroll aktivert, blir fakturaen gransket mot kundens forhåndsdefinerte sett med valideringsregler. Skulle det være noen avvik, blir fakturaen flagget, og leverandøren blir varslet for å justere fakturaen eller sende den inn på nytt. Denne verifiseringsrunden er avgjørende da den opprettholder integriteten til transaksjonen ved å sikre overholdelse av kundens regler. 

Statistikk i Importkontroll

Statistikken i Importkontroll gir brukerne tilgang til datanalyse i sanntid. Dette er hva både kunder og leverandører kan hente fra dashbordet: 

Oversikt over transaksjonsdata: Et fargerikt smultringsdiagram viser deg det totale antallet dokumenter som er sendt inn. Dette bilde fremhever transaksjonsvolumet og gir en rask helsesjekk av faktureringsaktivitetene.

Detaljert nedbryting av dokumentstatus: Dashbordet bryter ned dokumentene i ulike statuser – gyldig, auto-korrigert, korrigert av leverandør, korrigert av kunde, ugyldig ikke stoppet på grunn av manglende epost, og ikke korrigert. Dette hjelper deg å se hvor det kanskje trengs litt ekstra innsats, og hvor ting går bra, så du kan gjøre faktueringsprosessen enda bedre. 

Måned-til-måned sammenligning: Et stolpediagram som sammenligner gyldige vs. ugyldige dokumenter på månedsbasis, fremhever trender og mønstre i dokumentinnsendingskvaliteten, og gir begge parter muligheten til å identifisere spesifikke perioder med effektivitet eller bekymring

Navigasjon og logger i eye-share Portal

Vi har integrert en dokumentlogg for hvert dokument og forenklet navigasjonen mellom fakturaer. Å få tilgang til et dokuments historikk er nå så enkelt som å klikke på klokkeknappen som ligger på hvert element i listen, eller i nedre høyre hjørne av skjermen når du redigerer en faktura.

Vi har strømlinjeformet arbeidsflyten for navigasjon mellom fakturaer. Etter å ha adressert en faktura, går portalen nå smart over til neste faktura i listen, skulle det være andre som krever oppmerksomhet.

Leverandører kan også gå gjennom dokumentene sine med de nye ‘Forrige’ og ‘Neste’ knappene som ligger i nedre venstre hjørne av skjermen. Det er viktig er at navigasjonen respekterer eventuelle filtre som er anvendt i dokumentlisten. For eksempel, hvis en leverandør filtrerer etter ‘Krever korreksjon’, vil navigasjonen kun gå gjennom dokumenter som trenger endringer. Denne funksjonen sikrer at leverandører holder fokuset på de mest relevante oppgavene uten distraksjoner.

Delt tilgang for strømlinjeformet leverandørdrift

For å skape et mer samarbeidsvillig og effektivt miljø for leverandører, har eye-share Portal blitt oppgradert med nye funksjoner som muliggjør delt fakturahåndtering for brukere fra samme leverandør. Disse forbedringene sikter mot å forenkle prosesser og sikre at alle assosiert med en leverandør kan samarbeide effektivt innenfor et enhetlig system.

Automatisk opprettelse av leverandørprofil: Hvis du er en leverandør med et norsk MVA-nummer, gjør eye-share Portal livet lettere ved automatisk å lage en leverandørprofil for deg. Dette betyr at du slipper å styre med manuelle oppsett og får en digital plattform klar for fakturaoppgaver med en gang.

Sentralisert fakturaoversikt: Hovedbrukeren, eller admin-brukeren, hos leverandøren, får se alle fakturaer som er sendt inn, uavhengig av hvem som har sendt dem. Denne sentrale oversikten sikrer at ingen faktura går uadressert og muliggjør effektiv sporing og håndtering på tvers av leverandørens team.

Inviter brukere: Admin-brukere kan gjøre samarbeidet enda bedre ved å invitere flere til å bli med i systemet. Disse invitasjonene muliggjør et skalerbart team der ytterligere medlemmer kan assistere med fakturahåndtering. I tillegg kan admin-brukere gi administratorrettigheter til utvalgte medlemmer, slik at de kan ha oversikt over alle fakturaer og delta i beslutningstaking.

Se videogjennomgangen av de nye funksjonene i eye-share Portal

Har du lyst til å se hva som er nytt? Ta en titt på videoen under hvor Anastasia Ollestad tar deg gjennom de nyeste oppdateringene i eye-share Portal.

Kom i gang med de nyeste funksjonene!

Målet vårt er å hjelpe deg med å gjøre jobben din enklere og smartere. Ta en titt på de nye oppdateringene, og lær hvordan de kan bidra til å gjøre arbeidshverdagen dine enklere. Hvis du lurer på noe, eller trenger hjelp med de nye funksjonene, er vårt rådgivningsteam og Customer Care alltid her for å støtte deg.  😊

Del på: