fbpx

Program eye-share Brukerforum – Dag 1

Velkommen til årets brukerkonferanse. Programmet oppdateres fortløpende frem mot event dato. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer underveis.

Rom: London & New York

Program plenum torsdag 24. november 
Ledes av konferansier Dina Drehn,
Departement Manager Oslo, Eye-share

09:00 – 09:30 Empower your workday!
Åpning av konferansen og årets tema 
Torhill Gysland Falnes, CEO, Eye-share

09:30 – 10:00 Now and next>
Nyheter fra eye-share porteføljen 
Kai Mydland, R&D Director, Eye-share

10:00 – 10:15 Kort benstrekk

10:15 – 10:55 Styrk hverdagen med indre bærekraft, mentale muskler og empati!
Siri Abrahamsen er en av Norges beste formidlere og har et unikt engasjement for å gjøre hverdagene bedre for alle. På konferansen deler hun gode verktøy og tips for indre bærekraft, mentale muskler, økt empati og livskvalitet. Siri setter fokus på hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultatene, og hvordan vi kan møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Få med deg en inspirererende foredragsholder som engasjerer og berører!
Siri Abrahamsen, Gjestetaler

10:55 – 11:15 Eye-share Talks
En rask presentasjon av alle våre produkter og moduler.
Jan Erik Gausdal, Senior Sales Advisor, Eye-share

11:15 – 11:30  Work smarter!
Få en introduksjon til våre rådgivningstjenester og hvordan du kan få hjelp til å optimalisere bruken av din eye-share løsning!
Eimund Aase, Project Manager, Eye-share

11:30 – 12:30 Lunsj

12:30 – 12:45 Nysgjerrighet – den nye superkraften!
Vi får besøk av Berta Lende Røed, grunderen bak FuelBox med «passion» for menneskelige relasjoner og innovasjon. Berta har den siste tiden hatt mange foredrag rundt omkring i landet. Nå kommer hun til oss for å innlede til seansen «Customer FuelBox Networking» ved å prate om nysgjerrighet som den nye superkraften, og hvordan vi kan oppnå psykologisk trygghet i team og i organisasjoner, som driver for prestasjoner og resultater.
Berta Lende Røed, CEO, Speaker and Workshop facilitator, FuelBox

 

12:45 – 13:10 Customer FuelBox Networking
Tiden er inne for å bli litt bedre kjent med hverandre, og kanskje skape noen nye relasjoner!

13:10 – 13:35 Full kontroll på økonomien når en ivaretar Norges oljereserver
Petoro har to eye-share installasjoner. En for Petoro AS som er selskapet som ivaretar de forretningsmessige forhold knyttet SDØE, og en installasjon for SDØE som er statens direkte engasjement på norsk sokkel. Eirik Skjæveland forteller hvordan de jobber internt og sammen med Eye-share sine rådgivere og konsulenter for å få en mest mulig effektiv og sikker løsning.
Eirik Skjæveland, Regnskapssjef, Petoro

13:35 – 14:00 Live Invoice – fremtidens faktura!
Vi introduserer nå fremtidens faktura for B2C markedet, som vi har kalt Live Invoice. Ved å gjøre fakturaen tilgjengelig som en applikasjonsprogramvare vil den gi toveis dialog, forbedret kundekommunikasjon, flere betalingstjenester, samt åpne muligheter for ny funksjonalitet i B2B faktura markedet.
Odd Egil Orøy, Produktsjef Multikanal, Tietoevry

14:00 – 14:15 Pause

14:15 Eksperttorg
Eye-shares eksperter er tilgjengelige for alle typer spørsmål i minglingsområdet utenfor konferansesalen. Vi har eksperter i eye-share Capture, Workflow, Portal, Innkjøp, skyløsninger og automatisering. Kom innom så hjelper vi deg gjerne med det du lurer på. Eksperttorget er bemannet frem til 17.30.

Faglig program paralleller 

14:15 – 15:00 Parallelle spor

Rom: New York

Siste nytt: eye-share Workflow
Få med deg årets nyutvikling i eye-share Workflow. Vi presenterer ny funksjonalitet og hvilke muligheter som finnes i siste versjon. 

Eva Michaelsen, Product Manager, Eye-share

Rom: Robinson & Bell

Siste nytt: eye-share Capture
Få oversikt over nyheter og siste endringer i eye-share Capture. 

Jørgen Skadsem, Solution Consultant, Eye-share 

Rom: London

Finn gullet i dine data!
Styrk virksomheten din med datadrevet innsikt og analyse. Ønsker du svar på hvor de reelle flaskehalsene i prosessen egentlig sitter? Velkommen til en faktabasert sesjon med fokus på verdien i dine data!  

Kenneth Sætre, Sales Director, Eye-share

(Repeteres dag 2, kl.14.00)

15:05 – 15:50  Parallelle spor

Rom: New York

La konteringseksperten gjøre jobben!
Hvorfor bruke tid på å kontere faktura når dette kan bli gjort ved hjelp av kunstig intelligens? Unngå unødvendig oppsett av regler og maler. La eye-share Workflow kontere fakturaene automatisk for deg, og
oppnå inntil 95% automatisk kontering. Oppdag hvordan dette fungerer og hvordan du kommer i gang! 

Eva Michaelsen, Product Manager, Eye-share

Rom: Robinson & Bell

Arbeid smartere i eye-share Capture
Vi viser deg våre utvalgte beste tips og triks i eye-share Capture. Kunder med stor andel skandinaviske faktura forventer over 50% automatisk verifisering. Kom og se hvordan dette er mulig.

Jørgen Skadsem, Solution Consultant, Eye-share

Rom: London

Selvbetjent løsning sikrer riktig fakturainformasjon
Vi tilbyr nå en løsning som muliggjør at leverandører selv retter opp i feil eller manglende fakturainformasjon. Sett premissene for hvilken informasjon som kreves, og gi arbeidet tilbake til leverandøren. Vi presenterer Import Kontroll, en ny modul i eye-share Portal. 

Bernt Christian Bugge, Project Manager, Eye-share
(Repeteres dag 2, kl.13.00)

15:55 – 16:25 Parallelle spor

Rom: New York

Hvordan oppnå lønnsomme innkjøpsprosesser?
Vi bygger fremtidens innkjøpsløsning for B2B markedet. Oppnå full kontroll fra behov til betaling gjennom vår totalløsning. Oppdag hvordan løsningen håndterer alt fra enkle innkjøp til mer avanserte bestillinger med støtte for varekataloger, punchout, varemottak, tilbudsforespørsler m.m. Få en overordnet presentasjon av løsningen.

Eimund Aase, Advisor, Eye-share

Rom: Robinson & Bell

Hent ut mer verdi fra faktura
Bruk tilgjengelig faktura informasjon for å automatisere hele fakturabehandlingen! Kom og se hvorfor og hvordan du bør bruke linjetolkning i eye-share Capture, og hvilken effekt det vil ha på godkjenningsflyten i eye-share Workflow. 

Jørgen Skadsem og Eva Michaelsen, Eye-share

Rom: London

Ikke sky-kunde enda?
Drift og vedlikehold av maskinvare er dyrt. Utnytt stordriftsfordelen med å kjøre alle dine eye-share produkter i skyen! Vi vil sørge for at du som kunde får en optimalisert brukeropplevelse. La oss overbevise deg om hvorfor du bør flytte din eye-share løsning over i skyen!

Kai Mydland, R&D Director, Eye-share

16:30 – 17:30 Happy Hour at the HUB 
Her møter du våre eye-share eksperter og gode samarbeidspartnere til en times mingel, matbit & noe godt i glasset. Benytt tiden til å se nærmere på integrerte produkter og tjenester, og bygg nye relasjoner. 

17:30 – 18:30 Eye-share Up & Go
Tiden er inne for litt frisk luft og oppgaveløsing rett utenfor hotellet. Ta på klær etter vær. Denne aktiviteten har forhåndspåmelding via påmeldingskjema.

18:30 – 19:30 Tid til egen disposisjon

19:30 – 23:00 Afterparty
Vi møtes til aperitif, 3 retters middag & en sosial kveld med underholdning & god stemning.
Kleskode: Pent antrekk med «a touch of colour»

Se program dag 2

Del på: