fbpx

Helse Sør-Øst ble Digital Champion 2023

I år var det Helse Sør-Øst, Norges største helseforetak, som stakk av med seieren under Eye-share Customer Awards og mottok prisen “Digital Champion 2023”. Vi gratulerer!

Prisen ble utdelt under eye-share Brukerforum i Bergen den 16. november 2023, og våre hjerteligste gratulasjoner går til årets vinner. Her representert ved Ann Kristin Landmark, Gudrun Overøye Hattrem, Maria Therese Lauritzen, Terje Nundal og Linda Korsbøen. Terje Nundal er regnskapssjef på Sykehuset Vestfold, og de fire andre jobber i forvaltningen hos Sykehuspartner. 

Prisutdeling for tredje året på rad

Hvert år trekker Eye-share frem fire kunder som har gått foran i det teknologiske landskapet gjennom året, med fokus på automatisering av sine interne prosesser fra innkjøp-til-betaling. Dette er kunder som gjennom tydelig lederskap og fokus på digitalisering og automatisering, har oppnådd betydelige resultater med bruk av eye-share programvaren. Deres suksess har gitt verdi til egen virksomhet, men tjener også som inspirasjon for andre kunder.

Årets nominerte

Som alltid var det en sterk nominasjonsrekke av spennende Eye-share kunder. Blant de nominerte var Høyskolen i Kristiania, Festi og Kavli, som alle er fremragende på hver sin måte. Men det ble altså Helse Sør-Øst som trakk det lengste strået i år. Vi gratulerer alle de nominerte som du kan lese mer om her.

Helse Sør-Øst kåret til Digital Champion 2023

Vi gratulerer Helse Sør-Øst! Dere er gode som gull🏆

Torhill Falnes, CEO i Eye-share og Ingebeth Himle, Advisor i Eye-share

Helse Sør-Øst er det største av fire regionale helseforetak i Norge. De eier 11 helseforetak og har et tett samarbeid med private sykehus og institusjoner. Helse Sør-Øst eies av staten ved Helse- og omsorgsdepartementet ,og sørger for spesialisthelsetjenester til 3,1 millioner mennesker i Innlandet, Oslo, Vestfold og Telemark, Viken og Agder. Deres grunnleggende verdier er kvalitet, trygghet og respekt.

Helse Sør-Øst sin visjon er; «Gode og likeverdige helsetjenester til alle som trenger det, når de trenger det.»

Digitalisering, prosessforbedring og bærekraftige teknologiske løsninger er helt sentrale virkemidler for å oppnå et helsevesen som er rustet for fremtiden. Helse Sør-Øst implementerte eye-share Workflow i 2020 for å fjerne manuelle regnskapsoppgaver gjennom smart automatisering. Målet var å oppnå store tids- og kostnadsbesparelser i økonomifunksjonen.

Med over 1 million inngående fakturaer og 6000 brukere, har Helse Sør-Øst et team på 47 ansatte i den Regionale ERP-tjenesten som forvalter løsningen. I tillegg er det en rekke dyktige regnskapsbrukere i foretakene.

Helt siden eye-share Workflow ble implementert har de jobbet systematisk med forbedringsprosjekter, og dette arbeidet fortsetter nå videre med månedlige heldagsmøter der alle foretakene deltar. Sykehuspartner styrer løsningen i forhold til endringer. Med mange foretak i ulik størrelse og forskjellig utgangspunkt, jobbes det konstant med forbedring av arbeidsprosessene. I løpet av 2023 har HSØ økt matchandelen på innkjøpsfakturaer, og rettet fokus mot manuelt behandlede fakturaer ved å se på avviksgrenser. Nå er de også i gang med å implementere AI for linjekontering.

Helse Sør-Øst har vist enestående lederskap og en dedikasjon til å være fremoverlente når det gjelder bruk av ny teknologi. Prisen er en annerkjennelse og et resultat av deres innovative tankesett, ustoppelige drivkraft og evne til å se fremover. Helse Sør-Øst har transformert krevende prosesser til effektive løsninger, og tar store steg hele tiden for å oppnå betydelig forretningsverdi!

Les mer om Helse Sør-Øst

Les mer om følgende emner:

Del på: